arrow_back

II BIEG O PUCHAR FUNDACJI STWORZENIA PANA SMOLENIA

Adres biura zawodów
Baranówko, Polska
place
Data rozpoczęcia
17.06.2018
today
Cena
Od 49 zł
local_offer
Strona WWW
public
Kontakt z organizatorem

II BIEG O PUCHAR FUNDACJI STWORZENIA PANA SMOLENIA

Email: fundacja@fundacja-smolenia.org

Tel: 667 515 155

Zaplanuj dojazd

Opis

Po raz drugi w historii mamy przyjemność zaprosić Was na bieg do urokliwego Baranówka nieopodal Mosiny - do wyboru będziecie mieli dwa dystanse, ćwierćmaratonu oraz półmaratonu.

Na mecie czekać będzie na Was pamiątkowy drewniany medal, napoje i poczęstunek. Zaprosimy Was także do ogrzania się przy rozpalonych za strefą mety ogniskach, chociaż liczymy na prawdziwie czerwcową pogodę !

Informacje o dystansach

Bieg na dystansie 10.5 km
keyboard_arrow_up
Data i godzina startu
17.06.2018, 12:00
place
Regulamin
assignment
Link do zapisu
assignment_turned_in
Początek zapisów Koniec zapisów Cena Opis
22.05.2018 31.05.2018 49 zł
01.06.2018 13.06.2018 59 zł
17.06.2018 17.06.2018 70 zł
Bieg na dystansie 21.1 km
keyboard_arrow_up
Data i godzina startu
17.06.2018, 12:00
place
Regulamin
assignment
Link do zapisu
assignment_turned_in
Początek zapisów Koniec zapisów Cena Opis
22.05.2018 31.05.2018 49 zł
01.06.2018 13.06.2018 59 zł
17.06.2018 17.06.2018 70 zł

Spotkajmy się na starcie

Zakładając konto zyskujecie możliwość otrzymywania spersonalizowanych powiadomień o interesujących Was biegach. Dzięki temu zaoszczędzacie czas jaki do tej pory poświęcaliście na wyszukiwanie biegów. Spożytkujecie ten czas na coś przyjemniejszego.

Załóż konto

Nasz portal powstał w celu ułatwienia wyszukiwania wydarzeń biegowych oraz ich promowania. Chcemy ułatwić kontakt na linii organizator-biegacz, aby wszelkie zmiany istotnych informacji nie umknęły uwadze zainteresowanych osób.

Załóż konto
Ważne
Szybki kontakt
Pomoc i kontakt
pomoc@ebiegi.pl
Współpraca i marketing
marketing@ebiegi.pl

© Copyright ebiegi.pl

Realizacja: RekinySukcesu.pl

Korzystając z portalu Ebiegi.pl akceptujesz
politykę prywatności i cookies.