arrow_back

Przybij piątkę w Kleosinie

Adres biura zawodów
Tarasiuka, Kleosin, Polska
place
Data rozpoczęcia
30.06.2018
today
Cena
Od 25 zł
local_offer
Strona WWW
public
Kontakt z organizatorem

Przybij piątkę w Kleosinie

Email: ok.juchno@wp.pl

Zaplanuj dojazd

Opis

Bieg odbędzie się 30 czerwca 2018 r. w Kleosinie w ramach dorocznych Dni Ziemi Juchnowieckiej 2018 

- Bieg odbędzie się na dystansie 5 km 

- Start i meta wyznaczone zostały przy kompleksie sportowym Orlik w Kleosinie przy ul. O. Tarasiuka 

- Trasę biegu stanowią dwie pętle o długości 2,5 km biegnące ulicami 

Kleosina. 

- Trasa będzie miała pionowe i poziome oznaczenia kilometrów od 1 do 5. 

- Na trasie będzie jeden punkt nawadniania umiejscowiony na mecie. 

- Bieg będzie odbywać się przy ograniczonym ruchu drogowym.

Informacje o dystansach

Bieg na dystansie 5 km
keyboard_arrow_up
Data i godzina startu
30.06.2018, 18:00
place
Regulamin
assignment
Link do zapisu
assignment_turned_in
Początek zapisów Koniec zapisów Cena Opis
19.06.2018 29.06.2018 30 zł
30.06.2018 30.06.2018 35 zł
Bieg na dystansie 2.5 km
keyboard_arrow_up
Data i godzina startu
30.06.2018, 18:00
place
Regulamin
assignment
Link do zapisu
assignment_turned_in
Początek zapisów Koniec zapisów Cena Opis
19.06.2018 29.06.2018 25 zł
30.06.2018 30.06.2018 30 zł

Spotkajmy się na starcie

Zakładając konto zyskujecie możliwość otrzymywania spersonalizowanych powiadomień o interesujących Was biegach. Dzięki temu zaoszczędzacie czas jaki do tej pory poświęcaliście na wyszukiwanie biegów. Spożytkujecie ten czas na coś przyjemniejszego.

Załóż konto

Nasz portal powstał w celu ułatwienia wyszukiwania wydarzeń biegowych oraz ich promowania. Chcemy ułatwić kontakt na linii organizator-biegacz, aby wszelkie zmiany istotnych informacji nie umknęły uwadze zainteresowanych osób.

Załóż konto
Ważne
Szybki kontakt
Pomoc i kontakt
pomoc@ebiegi.pl
Współpraca i marketing
marketing@ebiegi.pl

© Copyright ebiegi.pl

Realizacja: RekinySukcesu.pl

Korzystając z portalu Ebiegi.pl akceptujesz
politykę prywatności i cookies.